Βαλβίδες νιπτήρα είναι εξαρτήματα που τοποθετούνται στην κάτω πλευρά του νεροχύτη με σκοπό να συγκρατούν το νερό. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν βαλβίδες νιπτήρα στο νεροχύτη σου γιατί σε βοηθούν σημαντικά στο να εξοικονομείς μεγάλες ποσότητες νερού σε μια εποχή που η οικονομία σε όλα τα πράγματα είναι απαραίτητη. Οι βαλβίδες νιπτήρα μπορούν να λειτουργούν με η χωρίς υπερχείλιση. Οπτικά και οι δύο τύποι βαλβίδων δεν έχουν μεγάλες διαφορές, αλλά έχουν μια βασική διαφορά στον τρόπο που λειτουργούν. Η βαλβίδα νιπτήρα χωρίς υπερχείλιση θέλει ιδιαίτερη κατεργασία όταν γεμίζει με νερό το σύστημα.

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι η απλή βαλβίδα νιπτήρα δεν έχει οπτικές διαφορές με μια βαλβίδα νιπτήρα. Το σύστημα λειτουργεί και για τις δύο περιπτώσεις με τον ίδιο τρόπο και συνοπτικά η αρχή λειτουργίας είναι η εξής: Αρχικά είναι το βασικό εξάρτημα που είναι η βαλβίδα νιπτήρα. Με τη βαλβίδα νιπτήρα ρυθμίζεις την ποσότητα του νερού που περνάει στο σύστημα και βρίσκεται στο σημείο της αποστράγγισης του νεροχύτη. Η βαλβίδα νιπτήρα έχει και ένα μοχλό ελέγχου με τη χρήση του οποίου ρυθμίζεις την ποσότητα του νερού του υδραυλικού συστήματος. Είναι ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» του συστήματος και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η ποσότητα νερού που αφήνεις να περνάει. Στην βαλβίδα νιπτήρα περιέχονται επίσης η ράβδος και το νήμα. Η ράβδος βοηθάει στη σύνδεση της βαλβίδας νιπτήρα με το μοχλό ελέγχου ενώ το νήμα είναι μέρος του σιφωνιού και βοηθάει στην συγκράτηση του νερού. Τέλος, το σιφόν έχει πολλή σημαντική λειτουργία στην βαλβίδα νιπτήρα, καθώς είναι το εξάρτημα που απομακρύνει το πλεονάζον νερό. Η βασικότερη διαφορά μεταξύ της απλής βαλβίδας νιπτήρα με τη βαλβίδα νιπτήρα υπερχείλισης είναι ότι στην περίπτωση που γεμίσει με νερό το σύστημα. Στην βαλβίδα νιπτήρα υπερχείλισης σε περίπτωση που γεμίσει με νερό το σύστημα η πλεονάζουσα ποσότητα αποβάλλεται αυτόματα. Αντίθετα στην απλή βαλβίδα νιπτήρα, δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις πλεονάζοντα νερά γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπερχειλίσουν.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις βαλβίδα νιπτήρα υπερχείλισης για να είσαι ύσηχος πως οι πλεονάζουσες ποσότητες νερού θα απομακρύνονται αυτόματα. Θες να αγοράσεις την δική σου βαλβίδα νηπτίρα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές και ανθεκτικές επιλογές? Μπορείς να εμπιστευτείς μια εταιρία με εμπειρία 17 χρόνων!

Για να αγοράσεις τις ποιοτικότερες βαλβίδες νιπτήρα υπερχείλισης στην αγορά μπαίνεις εδώ και βρίσκεις αυτό που αναζητάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies