Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά τα σχαράκια μπάνιου είναι εξαρτήματα που μπορούν να σε σώσουν από μεγάλες ζημιές. Προστατεύουν το σιφώνιο, πράγμα που σημαίνει ότι αποτρέπουν αποφράξεις και βλάβες στις οικιακές σωληνώσεις. 

Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι ένα διαχρονικό υλικό που ξεχωρίζει για την αντοχή του σε βάθος χρόνου διότι δεν παρουσιάζει φθορές και κυρίως γιατί δεν σκουριάζει. Τα Ελληνικά σχαράκια «Ποσειδών» από ανοξείδωτο χάλυβα αποτελούν αναμφισβήτητα την κορυφαία επιλογή τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις. Συνδυάζονται απόλυτα με όλα τα υλικά δαπέδου που μπορεί να επιλέξετε για το μπάνιο.

Άψογη εφαρμογή όπως και εξαιρετικά ανθεκτικά σε θερμικές και χημικές καταπονήσεις, (χλώριο, απολυμαντικά, καθαριστικά, κλπ).

Τα καμπυλωτά εσωτερικά τμήματα χωρίς αιχμηρές γωνίες, δίνουν στον χρήστη την δυνατότητα, άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό για γρήγορο καθαρισμό αφαιρώντας ευκολά τη σχάρα με το σχέδιο της επιλογής του. Προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί φίλτρο συγκράτησης στερεών. Όλα τα σχαράκια Inox θα σας εξασφαλίσουν άριστες συνθήκες υγιεινής όχι μόνο στο ντους και στο μπάνιο , αλλά και σε εξωτερικούς χώρους όπως το μπαλκόνι ή την βεράντες.

Τέλος δίνονται σχεδιαστικές εναλλακτικές προτάσεις σε σχέδια ώστε να διαμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο όπως ακριβός τον επιθυμείτε.

Που μπορώ να βρω ποικιλία σε οικονομικά INOX σχαράκια μπάνιου;

Για την επιλογή των σχεδίων σε οικονομικές τιμές τα οποία θα αντέξουν σε βάθος χρόνου, μπορείτε να επισκεφτείτε το Antallaktikos.gr και να περιηγηθείτε ανάμεσα σε 8 μοναδικά σχέδια, άμεσα διαθέσιμα για αποστολή! Για ευκολία, παρακάτω προτείνουμε εμείς 4 κομψά σχέδια τα οποία ταιριάζουν σε κάθε μπάνιο και κάνουν τον προσωπικό σας χώρο ξεχωριστό:

Σχαράκι Μπάνιου Ανοξείδωτο Minimal με Τετράγωνες Τρύπες

Σχαράκι Μπάνιου
Ανοξείδωτο Zephyr με Κυματιστές Τρύπες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies