Σύμφωνα με μια νέα μελέτη με τη βοήθεια υπολογιστή, κάθε φορά που «τραβάμε» το καζανάκι για να ξεπλύνουμε την τουαλέτα, ένα σύννεφο μικροσωματιδίων και βακτηριών αναπτύσσεται περιμετρικά της λεκάνης και διαφεύγει στο μπάνιο. Το σύννεφο αυτό εμπεριέχει εκτός από το νερό και τις ουσίες που θέλαμε να ξεπλύνουμε… Ως εκ τούτου είναι άκρως ανθυγιεινό και επικίνδυνο για την υγεία μας εφόσον κάθεται στα έπιπλα και τα προσωπικά μας είδη που βρίσκονται στο μπάνιο μας (πετσέτες, νιπτήρα, οδοντόβουρτσες κ.α.) αλλά και το να εισπνέουμε σε καθημερινή βάση. Λύση σε αυτό το πρόβλημα υπάρχει και είναι απλή.

Το κάθισμα / κάλυμμα της τουαλέτας.

Με λίγα λόγια πρέπει πάντα να κατεβάζουμε το καπάκι πριν τραβήξουμε το καζανάκι. Εκτός λοιπόν της αισθητικής – το πόσο όμορφο και αρμονικό φαίνεται το μπάνιο μας – το καπάκι της τουαλέτας έχει και μία ουσιώδη λειτουργία. Μας προστατεύει από τα μικροσωματίδια και τα βακτήρια που εκτοξεύονται στον αέρα κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την τουαλέτα μας.

Για αυτό λοιπόν, φροντίζουμε πάντα η τουαλέτα μας να έχει το καπάκι της!

2) Τα καλύμματα λεκάνης βοηθούν να διατηρείτε το μπάνιο σας καθαρό

Ενώ οι τουαλέτες χαμηλής ροής έχουν μειώσει σημαντικά αυτό το πρόβλημα, κάθε φορά που ξεπλένετε μια τουαλέτα, τα μικρόβια μπορούν να εξαπλωθούν στο μπάνιο μέσω μικροσωματιδίων που διαφεύγουν στον αέρα. Αυτά δεν είναι καλά νέα για το κατά τα άλλα καθαρό και λαμπερό μπάνιο σας. Θέλετε το μπάνιο να είναι ένα περιβάλλον χαλάρωσης και ανάπαυσης και για να το πετύχετε αυτό, η καθαριότητα είναι πολή σημαντική.

3) Κλείστε τα καλύμματα λεκάνης- καθε φορα που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα!

Ευτυχώς υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό το ζήτημα. απλά κλείστε το καπάκι…κάθε φορά! Το καπάκι σχεδιάστηκε για να κρατά τα μικρόβια εκεί που ανήκουν, στο μπολ και κάτω από την αποχέτευση! Εάν αφήσετε το καπάκι ψηλά όταν ξεπλύνετε, αυτά τα μικρόβια μπορούν να επιπλέουν γύρω από το μπάνιο σας, να προσγειωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων πετσετών, βούρτσες μαλλιών ή ακόμα και οδοντόβουρτσες. Κανείς δεν το θέλει αυτό!

Αυτή η εύκολη λύση όχι μόνο λειτουργεί, αλλά επίσης βάζει ένα τέλος στη μάχη για τα
πάνω ή τα κάτω. Το θέλετε κάτω… κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την τουαλέτα.

Στο antallaktikos.gr έχουμε να σου προτείνουμε 3 καλύμματα λεκάνης

Κάθισμα & Κάλυμμα Λεκάνης Debba

Ιδανικό για:

Λεκάνη

Σχήμα:

Τετράγωνος

Υλικό μεντεσέδων:

Ανοξείδωτο ατσάλι

Λακαριστό Κάθισμα & Κάλυμμα Λεκάνης Με Εύκολα Αφαιρούμενους Μεντεσέδες Dama Senso

QuickRelease

Ιδανικό για:

Λεκάνη

Σχήμα:

Τετράγωνος

Υλικό μεντεσέδων:

Ανοξείδωτο ατσάλι

Κάθισμα & Κάλυμμα Λεκάνης Με Κανονικό Κλείσιμο Victoria

Ιδανικό για:

Λεκάνη

Σχήμα:

Κυκλικό

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies