Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H Εταιρεία μας-Antallaktikos.gr

Η antallaktikos.gr με έδρα την Αθήνα, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας για υδραυλικές εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Ιωάννης Κονάκας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις υδραυλικές εγκαταστάσεις, σε έργα μικρής (οικιακής) και μεγάλης (βιομηχανικής) κλίμακας.  Δραστηριοποιείται στον χώρο των υδραυλικών από το 2005, ξεκινώντας από την οικογενειακή επιχείρηση.  Στη συνέχεια εργάστηκε σε μεγάλη τεχνική εταιρεία, ως υδραυλικός εγκαταστάσεων και από το 2007 ξεκίνησε την δική του ατομική επιχείρηση.

 

Η Antallaktikos.gr καλύπτει ένα ευρύ φάσμα σε ανταλλακτικά και προϊόντα και παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες υδραυλικών εγκαταστάσεων και εργασιών.

Στόχος μας είναι η  ικανοποίηση του πελάτη και ο σεβασμός στις επιθυμίες του, χτίζοντας έτσι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες μας.

Αρωγός μας είναι η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τάσεις της αγοράς, η χρήση και η προμήθεια προϊόντων και ανταλλακτικών μόνο κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής.

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Στρατηγικός συνεργάτης της  antallaktikos.gr  είναι η κορυφαία ισπανική πολυεθνική εταιρία ROCA, μια εταιρεία με εμπειρία άνω των 100 ετών.

Η ROCA έχει διεθνή παρουσία που επεκτείνεται σε πάνω από 170 χώρες, και διαθέτει περισσότερα από 80 ιδιόκτητα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο.

Είναι η εταιρεία όπου κατάφερε με την πάροδο των ετών, την ικανότητά της να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και της αγοράς, αλλά και την επιτυχημένη επέκταση των δραστηριοτήτων της, να αναδειχθεί ως ο παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο του μπάνιου.