Τι ονομάζουμε βαλβίδα νιπτήρα με υπερχείλιση?

Είναι εξαρτήματα που τοποθετούνται στην κάτω πλευρά του νεροχύτη με σκοπό να συγκρατούν το νερό. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν βαλβίδες στο νεροχύτη σου γιατί σε βοηθούν σημαντικά στο να εξοικονομείς μεγάλες ποσότητες νερού σε μια εποχή που η οικονομία σε όλα τα πράγματα είναι απαραίτητη.

Τι διαφορές έχει από μια απλή βαλβίδα νιπτήρα?

Η βασικότερη διαφορά μεταξύ της απλής βαλβίδας με τη βαλβίδα υπερχείλισης είναι ότι στην περίπτωση που γεμίσει με νερό το σύστημα. Στην βαλβίδα νιπτήρα υπερχείλισης σε περίπτωση που γεμίσει με νερό το σύστημα η πλεονάζουσα ποσότητα αποβάλλεται αυτόματα. Αντίθετα στην απλή βαλβίδα , δεν πρέπει ποτέ να αφήνεις πλεονάζοντα νερά γιατί υπάρχει κίνδυνος να υπερχειλίσουν.

Τι βαλβίδα νιπτήρα μπορώ να χρησιμοποιήσω για το μπάνιο μου?

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις βαλβίδα υπερχείλισης για να είσαι ήσυχος πως οι πλεονάζουσες ποσότητες νερού θα απομακρύνονται αυτόματα. Θες να αγοράσεις την δική σου βαλβίδα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ποιοτικές και ανθεκτικές επιλογές? Μπορείς να εμπιστευτείς μια εταιρία με εμπειρία 17 χρόνων!

Τι χαρακτηριστικά έχει μια Βαλβίδα Νιπτήρα?

Η βαλβίδα νιπτήρα είναι ένα σχετικά νέο και καινοτόμο προϊόν το οποίο βοηθάει σημαντικά στην εξοικονόμηση κατανάλωσης νερού. Σε μια εποχή που η εξοικονόμηση σε φυσικούς πόρους είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική η βαλβίδα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
 
Η λειτουργία της είναι πολύ απλή και η δουλειά της είναι να βάζει φρένο στην τρύπα που βρίσκεται στο τελευταίο προς τα κάτω μέρος του νεροχυτη. Ουσιαστικά με τη βαλβίδα μπλοκάρεται η πλεονάζουσα ποσότητα νερού και αυτό βοηθάει σημαντικά στο να κάνουμε οικονομία στο νερό.

Τι τύπους Βαλβίδα Νιπτήρα συναντάμε?

Διακρίνονται σε 2 διαφορετικούς τύπους:
 
1)    Ο μηχανικός τύπος βαλβίδας νιπτήρα που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο μηχανισμό ελατηρίου που διαθέτει.
 
2)    Ο δεύτερος τύπος λειτουργεί με παράλληλη εφαρμογή ενός μοχλού και ενός μίξερ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies