Βαλβίδα Νιπτήρα: το ανταλλακτικό που ενώνει τον νιπτήρα με το σιφόνι. Η Βαλβίδα νιπτήρα είναι ένα αρκετά σημαντικό ανταλλακτικό στα είδη υγιεινής. Ενώνει το
σιφόνι με τον νιπτήρα. Ως εκ τούτου ελέγχει την ροή του νερού που διοχετεύεται στο σιφόνι, προστατεύει από τυχόν διαρροές αλλά πολύ σημαντικό είναι ότι προστατεύει από την ζημιά που προκαλείται αν το σιφόνι βουλώσει, εφόσον η βαλβίδα νιπτήρα συγκρατεί τα όποια υλικά εκτός νερού που ακούσια πέφτουν στον νιπτήρα. που ενδεχομένως να μας προκαλέσουν κάποια μικρή η μεγάλη ζημιά.

 

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, με την βαλβίδα ελέγχουμε την ροή του νερού. Αυτό μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον νιπτήρα ως λεκάνη συλλογής νερού, όταν επιλέξουμε να κλείσουμε την βαλβίδα.

 

Μπορεί η λειτουργία της να είναι απλή- ανοιχτή κλειστή – , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αμελούμε την συντήρησή της ή ότι δεν μπορεί να είναι και ένα καλαίσθητο ανταλλακτικό μέσα στο μπάνιο μας και δη στον νιπτήρα που χρησιμοποιούμε πάντα όταν επιστεφόμαστε το μπάνιο μας. Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε παλαιού τύπου νιπτήρες που βλέποντας την βαλβίδα ή/και την μπαταρία να είχαμε δεύτερες σκέψεις για την χρήση του!

 

Μία καλή, στεγανή καθαρή και όμορφη βαλβίδα Νιπτήρος λοιπόν είναι πολύ σημαντική!

Αλλά και εύκολα διαθέσιμη για το μπάνιο σας!

Ο Antallaktikos.gr σας προτείνει 3 εκπληκτικές βαλβίδες Νιπτήρος της παγκοσμίου φήμης εταιρίας Roca. Μπορείτε με μια απλή και μικρή ενέργεια να δώσετε μια διαφορετική, ασφαλή και σύγχρονη νότα στον νιπτήρα του μπάνιου σας. Παρόλο που αυτοί οι 3 τύποι έχουν τελείως διαφορικό design έχουν την ίδια ακριβώς ευκολία στην λειτουργία τους. Είναι οι πλέον ασφαλείς βαλβίδες του τύπου click clack, με σύστημα push up, άρα κλείνουν και ανοίγουν με ένα απλό πάτημα του χεριού σας.

Είναι μια πρόταση « must » για νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης που δίνουν το prestige της
ποιότητας και του design.

Παρακάτω παρουσιάζουμε 3 μοναδικα σχεδια:

This website uses cookies to provide our services, to personalize ads and to analyze traffic. By using this website, you accept the use of cookies