Η μηχανική πίεση που θα ασκήσεις στο μπουτόν για καζανάκι θα κάνει την πλεούμενη μπάλα και την αλυσίδα που υπάρχουν από κάτω να ανοίξουν την βαλβίδα εισαγωγής του νερού. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να εισέλθει ποσότητα νερού στην βαλβίδα που το απελευθερώνει στη λεκάνη (βαλβίδα απελευθέρωσης νερού στη λεκάνη).

Επομένως, το μπουτόν για καζανάκι είναι απαραίτητο για να ξεκινήσει ομαλά η όλη διαδικασία. Η βαλβίδα απελευθέρωσης συνεχίζει να ελευθερώνει νερά μέσα στη λεκάνη και η πλεούμενη μπάλα πέφτει σιγά σιγά σε ύψος γιατί μειώνεται η ποσότητα νερού που την ισορροπεί.

Τη στιγμή που η πλεούμενη μπάλα φτάσει στο ίδιο ύψος με τη βαλβίδα απελευθέρωσης, τότε η τελευταία κλείνει. Το μπουτόν για καζανάκι συνεχίζει τη δουλειά, όμως. Η βαλβίδα εισαγωγής που συνδέεται μαζί με το μπουτόν παραμένει ανοιχτή για να γεμίσει ξανά με νερό το καζανάκι.

Το γέμισμα με νερό γίνεται μέσω των σωλήνων αναπλήρωσης και υπερχείλισης. Μόλις το νερό φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, η πλεούμενη
μπάλα ισορροπεί πλήρως, η αλυσίδα επιστρέφει στη θέση της και η βαλβίδα εισαγωγής κλείνει.

Πως Αλλάζει Και Που Βρίσκεις Ανταλλακτικά στο Μπουτόν Για Καζανάκι?

Το μπουτόν  είναι πολύ εύκολο να το αλλάξεις, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ξεσφίξεις με το χέρι (δεν χρειάζεσαι σίγουρα τη βοήθεια κάποιου ειδικού).

Και για μην παιδεύεσαι με το ψάξιμο, μπορείς να απευθυνθείς απευθείας στον antallaktikos.gr και να βρεις τα ποιοτικότερα και τα καλύτερα για το σύστημα από όλο το καζανάκι και φυσικά τα μπουτόν .

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies