Όταν μπαίνεις σε ένα καινούργιο σπίτι, ένα από τα βασικά πράγματα που πρέπει να επιλέξεις είναι το είδος της βρύσης που θέλεις. Η μπαταρία νιπτήρα είναι το αμέσως επόμενο! Αποτελεί ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίγεις και θα κλείνεις τη βρύση σου. Πέρα από το καθαρά προσωπικό σου γούστο πρέπει να λάβεις υπόψη και το στυλ της βρύσης που θα έχει το μπάνιο σου. Τα βασικά χαρακτηριστικά για μια μπαταρία νιπτήρα αναφέρονται εκτενέστερα στις επόμενες παραγράφους.

Τρόποι Τοποθέτησης Μιας Μπαταρίας Νιπτήρα

Οι δύο βασικοί τρόποι τοποθέτησης μιας μπαταρίας νιπτήρα είναι στον τοίχο και στον νιπτήρα. Στον νιπτήρα των μπάνιων είναι ο πιο συνήθης τρόπος τοποθέτησης όταν πρόκειται για οικιακή χρήση, ενώ σε μαγαζιά πολλές φορές θα παρατηρήσεις ότι η τοποθέτηση γίνεται στον τοίχο. Η τοποθέτηση μπαταρίας νιπτήρα στον τοίχο είναι μια εξαιρετικά επιλογή αισθητικά, αλλά δυστυχώς λίγα σπίτια μπορούν να την υποστηρίξουν. Στην περίπτωση που προτιμήσεις αυτή την επιλογή πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείς υδραυλικό και μηχανικό για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αριθμός Οπών Μιας Μπαταρίας Νιπτήρα

Όσον αφορά τον αριθμό οπών μιας μπαταρίας νιπτήρα, η συνηθέστερη περίπτωση είναι να υπάρχει μπαταρία νιπτήρα μίας οπής. Αυτό σημαίνει ότι η τοποθέτηση γίνεται στο πίσω μέρος του νιπτήρα και διαθέτουν μια λαβή. Η άλλη, λιγότερο συνηθισμένη, περίπτωση είναι η μπαταρία νιπτήρων με τρείς οπές. Αυτή διαθέτει δύο λαβές εκατέρωθεν της κεντρικής βρύσης και τα συστήματα όλα αυτά είναι ασύνδετα μεταξύ τους.

Με τη μπαταρία  μιας οπής μπορείς πολύ εύκολα να ρυθμίζεις την ένταση του τρεχούμενου νερού, ενώ ανάλογα τη φορά που θα έχει η λαβή θα ρυθμίζεις και την ιδανική θερμοκρασία νερού για σένα. Επίσης, η μπαταρία μιας οπής παρουσιάζει το πλεονέκτημα ότι είναι ιδανική για σπίτια με μικρό μπάνιο, ενώ η τοποθέτηση της γίνεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Με τη σειρά της, η μπαταρία νιπτήρα με τρείς οπές προτιμάται για τις περιπτώσεις όπου το μπάνιο και ο νιπτήρας καλύπτουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Επίσης έχεις την ευχέρεια να ρυθμίζεις από 2 διαφορετικές λαβές την ιδανική

Αριθμός Λαβών Μιας Μπαταρίας Νιπτήρα

Μια ακόμα παραλλαγή σε μπαταρία  που κυκλοφορεί είναι η μπαταρία νιπτήρα με δύο λαβές. Αυτό το είδος μπαταρία νιπτήρα έχει ουσιαστικά μία οπή και δύο λαβές και συνδέει ιδανικά τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων κατηγοριών που αναφέρθηκαν. Για την επιλογή των κατάλληλων μπαταριών νιπτήρα για το χώρο σου μπαίνεις εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies