Η μπαταρία μπανιέρας / ντους έχει 2 εξόδους για την ροή του νερού. Η μπαταρία επιτρέπει έτσι – σύμφωνα με την επιλογή μας – το νερό να τρέξει από το τηλέφωνο του ντους που συνδέεται μέσω σπιράλ στην μπαταρία ή από την κεντρική
οπή. Με άλλα λόγια η εναλλαγή της εξόδου γίνεται από τον Διανομέα. Ο διανομέας – όπως εξηγεί το όνομά του – είναι ένας ρυθμιστής που διανέμει την ροή του νερού στις εξόδους της μπαταρίας. Ο διανομέας παρουσιάζει 2 τύπους. Είτε κουμπιού πάνω κάτω είτε δεξιά αριστερά. Ο οποίος αναλόγως την επιλογή μας, απομονώνει την ροή και κατευθύνει / διανέμει το νερό στην έξοδο που επιθυμούμε. Στις σύγχρονες μπαταρίες έχει επικρατήσει ο διανομέας κουμπί (πάνω / κάτω).

Ο τύπος αυτός Διανομέα παρουσιάζει με τη σειρά του 2 παραλλαγές:
Αυτόματη Διατήρηση και μη.

Τι σημαίνει αυτό? Ότι ο διανομέας μπαταρία “θυμάται” την τελευταία μας ρύθμιση / επιλογή στην έξοδο και όταν ανοίξουμε πάλι την μπαταρία το νερό κατευθύνεται πάλι όπως την τελευταία φορά. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε να σηκώσουμε τον διανομέα προς τα πάνω ώστε να τρέξει το νερό από το τηλέφωνο και στρίβουμε ελαφρώς προς τα αριστερά ή δεξιά για να “κλειδώσει” η επιλογή. Αν ο διανομέας μας είναι με σύστημα μη διατήρησης τότε κάθε φορά που ανοίγουμε την μπαταρία τότε το νερό “τρέχει” προς την κεντρική έξοδο.

 

Ποια είναι η λειτουργία ενός διανομέα Μπαταρία-Antallaktikos.gr

Είναι κατανοητό ότι όπως όλα τα κινούμενα μέρη μιας συσκευής και δη ύδατος, υπόκειται σε σημαντικές πιέσεις και δύναται να φθαρεί, καθιστώντας αναγκαία την αντικατάστασή του, ώστε η μπαταρία μας να είναι λειτουργική και χωρίς διαρροές. Στην Antallaktikos θα βρείτε τους υψηλής ποιότητας και αντοχής διανομείς των μπαταριών Roca. Στείλτε μας μια φωτογραφία της μπαταρίας σας και εμείς θα βρούμε για εσάς τον κατάλληλο και σωστό διανομέα που ταιριάζει στη μπαταρία σας, ώστε να απολαμβάνεται το μπάνιο σας χωρίς έγνοιες!

 

Δείτε τα προιόντα εδώ :

Ποια είναι η λειτουργία ενός διανομέα Μπαταρία-Antallaktikos.gr

Αυτόματος Διανομέας Με Σύστημα Διατήρησης Μπαταριών Λουτρού

Ποια είναι η λειτουργία ενός διανομέα Μπαταρία-Antallaktikos.gr

Αυτόματος Διανομέας Χωρίς Σύστημα Διατήρησης Μπαταριών Λουτρού

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies