Ανταλλακτικά για καζανάκι: Τρόπος λειτουργίας 1. Τα καζανάκια της τουαλέτας γεμίζουν με την είσοδο νερού στο καζανάκι μέσω ενός σωλήνα παροχής. Η παροχή νερού για το σύστημα ελέγχεται από μια βαλβίδα. Αυτή η βαλβίδα, με τη σειρά της, ελέγχεται από έναν πλαστικό πλωτήρα.
Ανταλλακτικά για καζανάκι: Τρόπος λειτουργίας 2. Ο πλωτήρας παρακολουθεί την ποσότητα του νερού μέσα σε ένα καζανάκι τουαλέτας και θα ανοίξει ή θα κλείσει τη βαλβίδα όταν είναι απαραίτητο να γεμίσει το καζανάκι και να διατηρήσει το νερό στο απαιτούμενο επίπεδο. Μόλις ξεπλυθεί η τουαλέτα, ο πλωτήρας θα αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχει νερό στο καζανάκι, θα ανοίξει τη βαλβίδα και θα αφήσει το νερό να εισέλθει.

Ανταλλακτικά για καζανάκι: Γιατί να αντικαταστήσω ένα καζανάκι τουαλέτας;

Ανταλλακτικά για καζανάκι: Λόγος 1. Θα αντικαθιστούσατε ένα καζανάκι μόνο για δύο λόγους: στυλ ή υπάρχει βλάβη. Ένα καζανάκι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για διάφορους λόγους, από προβλήματα μεγάλης κλίμακας έως έλλειψη συντήρησης.

Ανταλλακτικά για καζανάκι: Λόγος 2. Εάν παρατηρήσετε ορισμένα προβλήματα με την τουαλέτα σας, όπως η τουαλέτα σας συνεχίζει να τρέχει – νερό τρέχει συνεχώς στο μπολ – ή η τουαλέτα σας δεν ξεπλένεται, μπορεί να έχετε πρόβλημα με το καζανάκι. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για μια διαρροή, εάν το καζανάκι σας συνεχίζει να γεμίζει με νερό.

Ανταλλακτικά για καζανάκι: Λόγος 3. Ένα καζανάκι τουαλέτας λειτουργεί τραβώντας νερό από μια δεξαμενή και στέλνοντάς το στη λεκάνη της τουαλέτας κάθε φορά που ξεπλένετε. Όταν ένα καζανάκι σταματά να λειτουργεί, αυτό ή οι βαλβίδες και οι μηχανισμοί του μπορεί να έχουν ραγίσει ή να έχουν καταστραφεί. Το καζανάκι θα πρέπει να αφαιρεθεί ή να αντικατασταθεί για να λειτουργήσει ξανά σωστά η τουαλέτα σας.

Ανταλλακτικά για καζανάκι: Πώς να αντικαταστήσετε ένα καζανάκι τουαλέτας

Μόλις αγοράσετε ένα νέο καζανάκι και το αποσυσκευάσετε, θα βρείτε όλες τις συνδέσεις, τις βίδες, τα μπουλόνια και το κιτ εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της τσιμούχας. Τα περισσότερα καζανάκια έχουν τρόπο να στερεώνονται στον τοίχο, οπότε θα χρειαστεί να ελέγξετε το καζανάκι σας και να μετρήσετε τυχόν κενό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies